SDÍLET

Náš příběh

Jak to tak bývá, ty nejlepší věci vznikají doma na koleni a u nás tomu nebylo jinak. S první kombuchou jsem začala kvůli dětem, protože na trhu prostě nebylo nic plnohodnotného, jak jim zpříjemnit pitný režim s nějakou přidanou hodnotou. 

Voda a občas džus pro ně znamenaly nudu. A protože k bakteriím mám blízko ze školy — vystudovala jsem totiž zdravotního laboranta — začala jsem hodně experimentovat a udělala si menší laboratoř. Začalo to PH metrem, refraktometrem, alkoholmetrem a pokračovalo dalším příslušenstvím. Díky tomu jsme si s dětmi vytvořili svůj vlastní, unikátní rituál výroby. 

Samy i poznaly, jak super kombucha je. Kdykoliv je zabolelo bříško, věděly, že bude potřeba Scobíka a za chvíli budou mít klid. Na trávení ty benefity člověk pozná opravdu do dvou dnů. Čím pravidelněji jsme jí pili, tím nám bylo celkově lépe a ta chuť nás prostě dostala. 

Začali ochutnávat i naši přátelé a bylo jasné, jak moc je zaujala. Když jsem viděla ten potenciál, že v Americe to pijí místo sodovky a na českém trhu začíná být na vzestupu také, neváhala jsem ani chvíli. 

A to je přesně ono, vyrábět něco tak přínosného pro zdraví s vybudováním chráněného pracovního místa a podporovat další dobročinné projekty. Tímto se kruh uzavřel. To je TO, co dává smysl. Tak nám držte palce 🙂

Luca, kombůča bosska

Nákupní košík
sleva 8 % na první objednávku


    Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.